Review AURALIC Polaris op Hifi.nl

Het Chinese Auralic heeft al bewezen een meester van streaming te zijn. Lees bijvoorbeeld de recente review van de Auralic Altair. Met de Polaris toont het ook een heel moderne kijk op de versterker te hebben.

AURALiC Polaris

Je hebt in de hi-fi veel traditionele versterkerdesigns, maar ook toestellen die heel hard hun best doen om in te spelen op nieuwe luistertrends. Met het eerste is uiteraard niets mis, maar de Polaris hoort duidelijk in het tweede kamp thuis. Toen we er eerst over hoorden dachten we spontaan aan de Expert Pro-versterkers van Devialet, apparaten die technisch anders in elkaar zitten maar conceptueel wel wat lijken op deze Auralic. De Polaris is immers net als de prijzige Fransen een ‘ik-kan-alles’-versterker. Het gaat daarbij veel verder dan een typische geïntegreerde versterker, zoals we recent een aantal over de vloer kregen. Luister je uitsluitend naar streaming of digitale bestanden, dan hoef je enkel een set luidsprekers aan de Polaris te hangen om muziek te beluisteren. Maar je bent niet beperkt tot streaming, want er zijn voldoende aansluitingen voorzien om heel wat externe bronnen aan te sluiten. Zelfs een draaitafel.

Lees de volledige review op Hifi.nl